Óriási meglepetés: nyolc év után visszatér a filmvászonra Cameron Diaz

Ismét Jamie Foxx lesz a partnere, akivel eddigi utolsó filmjét, a 2014-es Annie-t is forgatta.

Rejtélyes Netflix-produkcióban tér vissza

Cameron Diaz a kilencvenes évek egyik tündöklő csillaga volt Hollywoodban. A most 49 esztendős színésznő olyan filmekkel futott be az Álomgyárban, mint a Maszk, a Féktelen Minnesota, az Álljon meg a nászmenet, a Félelem és reszketés Las Vegasban vagy a John Malkovich-menet. Még a következő dekádban is olyan közkedvelt mozikban szerepelt, mint az Édes kis semmiség, a New York bandái vagy a Holiday. Nyolc évvel ezelőtt viszont búcsút mondott a filmezésnek, a 2014-es Annie című alkotásban szerepelt utoljára.

A színésznő most - hosszú hallgatás után, sok rajongója legnagyobb örömére - mégis úgy döntött, hogy visszatér a mesterségéhez. A Variety írta meg, hogy a szőke komika egy új, egyelőre név nélküli Netflix-produkció elkészítésébe szállt be, s a projekt további érdekessége, hogy Diaz ismét Jamie Foxx oldalán tűnik majd fel a moziban, akivel a 2014-es Annie-t is forgatta.

Az Oscar-díjas Foxx ehhez kapcsolódóan egy Diazzal közös telefonbeszélgetést is megosztott a Twitteren. A két filmcsillag épp cseverészik, amikor a diskurzusba bekapcsolódik Tom Brady amerikaifoci-játékos, aki a visszatérést illetően praktikus tanácsokkal halmozza el a 49 éves színésznőt. Brady tapasztalatból beszél, hiszen egyszer már ő is otthagyta a sportágát, majd mégis visszatért az amerikai focihoz.

Fotó: 123rf

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2