Sztárok

Ifjúkorában Cameron Diaz drogfutárként teljesített szolgálatot, és még csak nem is tudott róla

A sikerhez vezető út nem mindig egyszerű: Hollywood legendás szőke komikája, Cameron Diaz is több foglalkozást kipróbált, mielőtt színésznőként befutott volna. Még drogfutárként is dolgozott, ráadásul úgy, hogy mit sem sejtett róla.

Egy évig céltalanul tengett-lengett Párizsban

A sikerért bizony meg kell szenvedni: az elismerést senkinek sem adják ingyen, még a legkeresettebb és legcsillogóbb filmsztárok is izzadságos munkával küzdötték fel magukat szakmájuk legtetejére. Kiváltképpen igaz ez a kilencvenes és kétezres évek Álomgyárának felejthetetlen szőke komikájára, az idén 49 éves - és csaknem egy dekádnyi kihagyás után a filmvászonra is visszatérő - Cameron Diazra, aki fiatalkorában szinte halmozta a furábbnál furább állásokat, mielőtt színésznőként berobbant volna a köztudatba.

Az Édes kis semmiség sztárja a nagyvásznon való debütálását megelőzően a modellkedésbe is belekóstolt - ami fizikai adottságait figyelembe véve szinte kézenfekvő választásnak tűnik -, ezen a területen mégsem aratott komolyabb sikereket. A The Guardian arról ír, hogy az akkor még teljesen ismeretlen Diaz Párizsba is elutazott egy katalógusfotózásra, de egyszerűen nem talált magának semmilyen jól fizető munkát a francia fővárosban.

"Egyetlen napot sem dolgoztam. Ott voltam egy teljes évig, de egyetlen napot sem dolgoztam. Nem tudtam magamnak szerezni egy munkát, hogy megmentsem az életem" - emlékezett vissza a 49 éves filmcsillag, aki aztán mégis kapott egy megbízatást, csak épp egyáltalán nem olyat, amilyenről álmodozott.

Fotó: Eric Robert / Getty Images

Lapozz, a sztori csak most kezd izgalmassá válni!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.