Bruce Willis felesége most először nyilatkozott a világsztár afáziájáról

A kilencvenes évek felejthetetlen akciósztárja a közelmúltban tudatta a nyilvánossággal, hogy betegsége miatt visszavonul a színészettől. Felesége, Emma Heming Willis most az egykori filmcsillag állapotáról, valamint arról is beszélt, hogyan változtatta meg családi életüket a szomorú fordulat.

Visszavonult a színészettől a Die Hard sztárja

Noha az elmúlt bő egy évtizedben jobbára már csak másod- és harmadvonalbeli (akció)filmekben szerepelt, a legendás akciósztár, Bruce Willis visszavonulása mégis érzékenyen érintette a mozi szerelmeseit. A 67 esztendős filmcsillag családja március legvégén, egy Instagram-bejegyzésben tudatta a publikummal, hogy Willis egyre súlyosbodó afáziája miatt visszavonul a színészmesterségtől. (Az afázia olyan nyelvi zavarok gyűjtőneve, melyek organikus agyi sérülés, például tumor, agyi érkatasztrófa, degeneratív betegségek vagy traumatikus agysérülés következtében lépnek fel - ebben a betegségben szenved a magyar Kulka János is, aki hosszú idő után először alakít főszerepet egy magyar filmben).

"Bruce csodálatos támogatóinak, mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire" - írta március végén kelt Instagram-bejegyzésében Willis családja, majd hozzátették: "Ezen okok miatt Bruce hosszas mérlegelés után úgy döntött, visszavonul a karrierjétől, mely olyan sokat jelentett neki."

A színésznek később több pályatársa is üzent a közösségi médián keresztül (például olyan közkedvelt akciósztárok, mint Sylvester Stallone vagy Liam Neeson), felesége, Emma Heming Willis azonban mindeddig nem nyilatkozott a Die Hard sztárjának állapotával kapcsolatosan. Most váratlanul megtörte a hallgatást.

Fotó: Rich Fury / Getty Images

Lapozz, tudd meg, mit mondott Bruce Willis felesége!

Oldalak

  • 1
  • 2