Sztárok

Szomorú hírek érkeztek Bruce Willisről - a színész barátja árulta el, milyen állapotban van jelenleg

Bruce Willis, német-amerikai színészről egyre elkeserítőbb híreket hallhatunk. A napokban, egy kedves barátja, Glenn Gordon Caron, rendező osztotta meg a legújabb fejleményeket állapotáról.

Az életkedve is eltűnt

Glenn Gordon Caron, A simlis és a szende készítője szomorú híreket közölt a sorozat egykori sztárjáról, a demenciával küzdő Bruce Willisről. Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, a 68 éves színész 2022 tavaszán vonult vissza mesterségétől, később pedig frontotemporális demenciával diagnosztizálták, ami napjainkban még gyógyíthatatlan betegségnek számít. Nemrégiben a sztár felesége, Emma Heming Willis modell adott megrázó interjút, melyben férje jelenlegi egészségi állapotáról osztott meg részleteket. A helyzet a hírek szerint még súlyosabbá vált azóta, Glenn Gordon Caron szerint a színésznek már az életkedve is kezd eltűnni.

„Tudom, hogy nagyon boldog, hogy a sorozat elérhetővé válik az emberek számára, még ha ezt nem is mondhatja el nekem” - mondta Glenn, A simlis és a szende sorozat készítője, amely egy streamingplatformon lesz hamarosan elérhető a nézők számára. - „Amikor időt tölthettem vele, beszélgettünk róla, és tudom, hogy nagyon izgatott."
Kattints a további képekért!

Emma Heming Willis életében 180 fokos fordulatot hozott a pillanat, amikor kiderült: imádott férje, a világ egyik legismertebb filmszínésze gyógyíthatatlan betegségben szenved. A sztárfeleség most mindennapjaiba avatta be a nagyérdeműt.

Leadfotó: Getty Images, forrás: blikk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.