Sztárok

Először fotózták le Bruce Willist a betegsége bejelentése óta - Így néz ki most a színész

Bő két hónapja érkezett a sokkoló hír: Bruce Willis visszavonul. A 67 éves színésznél afáziát diagnosztizáltak, a beszédkiesést okozó betegség miatt így többé nem forgat a legendás színész. Most lefotózták.

Sokkoló

A bejelentés óta lányai és felesége, Emma Willis többször is megosztottak kedves emlékeket az egykori akcióhősről. Friss kép azonban azóta sem érkezett róla - egészen idáig. Egy paparazzi a napokban azonban elcsípte őt. A képeken Bruce Willis a kaliforniai Malibuban látható, ahol barátaival vacsorázott - írja a TWN.hu, majd meg is mutatják a róla készült képeket.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.