Sztárok

Britney Spears várandósan sem szégyenlősködik: újabb meztelen fotót posztolt

A harmadik gyermekét váró negyvenéves énekesnő testét csak a kiskutyája takarja a legújabb Instagramon közzétett fotóján.

Újabb merész fotóval sokkol

Állapotosan is borzolja a kedélyeket Britney Spears. Áprilisban jelentette be az örömhírt, miszerint vőlegényével első közös gyermeküket várják. Sam Asgharival 2016 óta alkotnak egy párt, az eljegyzésre pedig azután került sor, hogy az énekesnő szabadult a hosszú évekig tartó gyámság alól. Bár az esküvő még várat magára, Britney már most is előszeretettel hivatkozik a pasijára férjeként.

A baba érkezése láthatóan nem nagyon gátolja az énekesnőt abba, hogy szokásához híven pikáns képeket tegyen közzé az Instagram-oldalán. Legújabb fotóján anyaszült meztelenül látható, testét csak Sawyer névre hallgató kutyája, illetve a fenekét fedő gyémántemoji takarja.

Britney-nek egyébként két fia született ex-férjétől, Kevin Federline-tól. Sean Preston 2005 szeptemberében, Jayden James pedig egy évvel később látta meg a napvilágot. A kamasz fiúk felügyeleti jogán az egykori házasok sokat civakodtak, Britney 13 évig tartó gyámsága alatt csak korlátozott időközönként láthatta a gyerekeit.

A zaklatási botránya kirobbanása után kegyvesztetté vált Kevin Spacey főgonoszt fog alakítani a tatárjárásról szóló filmben. További szupersztárok is csatlakoznak az ősszel esedékes magyarországi forgatáshoz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?