Sztárok

Berki Krisztián halála a magyar sztárvilágot is megdöbbentette: sorra búcsúznak tőle a közösségi oldalakon

Péntek hajnalban váratlanul elhunyt Berki Krisztián, a médiasztár, influenszer és műsorvezető 41 éves volt. Pályatársai megrendültek, többen a közösségi felületeiken búcsúznak Berkitől.

Gyászol a magyar sztárvilág

Berki Krisztián halálhíre mindenkit váratlanul ért. Édesanyja és felesége is megszólalt már a tragikus hír kapcsán, Berki Mazsi azt kérte mindenkitől, tartsák tiszteletben a férje kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát. „Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – nyilatkozta a Borsnak.

Berki halálhírét követően több magyar híresség is megszólalt az elmúlt pár óra során. Egy korábbi cikkünkben már idéztük Ambrus Attilát, akit barátság fűzte az elhunyt médiasztárhoz, illetve Dietz Gusztávot, aki arról vallott: Berki teljesen más arcát mutatta a kameráknak, mint a magánéletében.

Vujity Tvrtko megrendült sorokat tett közzé a Facebook-oldalán, noha elmondása szerint a lehető legmesszebb állt tőle a celeb értékrendje, azonban vannak pillanatok, amikor semmi más nem számít, csak az emberei élet, ami pedig pótolhatatlan. „Nagylánya és nemrég született kisgyermeke édesapa nélkül maradt, ez pedig szavakkal leírhatatlan, hatalmas tragédia nekik, és a szeretteinek. Tragédia, pontosan úgy, ahogy egy 41 éves fiatalember fájdalmasan korai halála is. Sok erőt kívánok és remélek a gyászolóknak! Isten nyugosztalja Berki Krisztiánt” – írta a riporter bejegyzésében.

Schobert Norbert Berki feleségét és lányait szólította meg posztjában, melyet egy közös kép kíséretében tett ki a Facebookra. „Kedves Mazsi, Pamela, Nati! Osztozom gyászodban! Krisz csak 41 volt. Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Segítek bármiben!” – olvasható a bejegyzésben.

Gáspár Laci szintén egy közös képet osztott meg. „Nem tudom elhinni! Nincsenek szavak…Nyugodj békében Krisztián! Őszinte részvétem a családnak!” – írta az Instagramon.

Kajdi Csaba az Instagram-oldalán tett közzé egy 24 óráig elérhető sztorit, amiben azt írja: „Mélységesen elszomorít és őszinte részvétemet kívánom a hozzátartozóknak Berki Krisztián halála miatt. Az özvegynek kitartást kívánok a gyászhoz!”

ByeAlex alig találta a szavakat. „Nem ismertem, nem követtem… mégis 20 perce pislogok, hogy meghalt a Berki…” – tette közzé a Facebook-oldalán.

Nyugodj békében!” – írta tömören Curtis Berkivel közös képük alá-

Az influenszer-műsorvezető váratlanul hunyt el pénteken, halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség. A hatóságok ugyanakkor kizárták az idegenkezűséget: Berki nem lett öngyilkos.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.