Sztárok

41 éves korában elhunyt Berki Krisztián

A magyar híresség IX. kerületi ingatlanánál péntek reggel jelentek meg a hatóságok, a rendőrség szerint idegenkezűség gyanúja nem merül fel.

Váratlanul meghalt a közismert médiasztár

Negyvenegy esztendős korában elhunyt Berki Krisztián magyar médiaceleb, influenszer - írja az Origo cikkére hivatkozva a Blikk. Az FTC korábbi vezérigazgatójának otthonához péntek reggel mentek ki a rendőrök és a mentők. A hatóságok 9 óra előtt lezárták a teljes környéket, innentől fogva már csak azokat engedték be a néhai műsorvezető otthonául is szolgáló IX. kerületi társasházba, akiknek a lakcímük is oda szól.

Az Origo cikke megemlítette, hogy a házban lakók már napok óta kiabálásokat és veszekedéseket hallottak Berki Krisztián lakása körül, de a lap arra is kitért, hogy a helyszínre már korábban is kivonultak a hatóságok.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség az Origónak úgy nyilatkozott, hogy haláleset miatt tartottak szemlét a helyszínen, s az idegenkezűség nem merült fel, azaz nem történt gyilkosság. A hatóságok nem sokkal később azt is megerősítették, hogy az ismert médiasztár, Berki Krisztián hunyt el.

Berki korábban labdarúgóként vált ismertté, de az elmúlt évek során számos televíziós produkcióban is felbukkant, valamint műsorvezetőként is bemutatkozott az Éden Hotel és a Fem3 Café című műsorokban.

Leadfotó: Facebook / Myonlineradio.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.