Sztárok

Elragadó fotót tett közzé Ördög Nóra és Nánási Pál: már ilyen nagy a sztárpár kislánya, Mici

Ördög Nóra és Nánási Pál két gyermek büszke szülei. Közösségi oldalaikon rendszeresen osztanak meg tartalmakat a családjuk mindennapjairól, a minap pedig azt is megmutatták, mennyit változott az elmúlt évek során a születésnapos kislányuk, Mici.

Ünnepel a család

Ördög Nóra és Nánási Pál Magyarország egyik legkedveltebb sztárpárjának számít: hosszú évek óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ráadásul gyönyörű családot tudhatnak a magukénak, hiszen két csodaszép gyermeket nevelnek. 2010-ben házasodtak össze, majd 2013-ban megszületett első gyermekük, Nánási Mici, 2014-ben pedig kisfiuk, Vencel. A sztárpár rendszeresen enged bepillantást a családi életükbe, a minap pedig elragadó fotóval köszöntötték születésnapos kislányukat az Instagramon:

Bár a műsorvezető és a férje is rengeteget dolgoznak – ráadásul közös családi vállalkozásuk, a Nekem a Balaton is sok időt elvesz a szabadidejükből –, mindig igyekeznek fenntartani a harmóniát, rengeteg családi programot szerveznek, és amikor csak tudnak, elutaznak a gyerekekkel.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető gyakran nosztalgiázik közösségi oldalán: láthattunk már tőle tablófotót, ahol a gyönyörű Nóri csupán 18 éves volt, de megmutatta már édesapját is követőinek. Most egy különleges bejegyzéssel jelentkezett, amit a rajongók sem hagytak szó nélkül.

Leadfotó: Instagram/ nanasiekhivatalos

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!