Boris Becker kikészült: rettenetes körülmények között raboskodik az egykori teniszező, így telnek mindennapjai a börtönben

Április végén ítélték két és fél börtönre évre a korábbi wimbledoni bajnok teniszezőt, Boris Beckert – a már rabságát töltő sportolóról kiderült, hogyan viseli a megpróbáltatásokat a kemény fogdában.

Nem tartja magát bűnösnek

Bombaként robbant a hír nemrégiben, miszerint Boris Beckert börtönbüntetésre ítélték, amiért vagyona egy részét megpróbálta elrejteni a hatóságok elől, hogy ne kelljen törlesztenie hitelezői felé. A londoni Southwark katonai bíróság négy vádpontban mondta ki bűnösnek az egykori teniszezőt, aki még 2017 júniusában jelentett csődöt: állítása szerint ekkorra 54 millió font értékben halmozott fel adósságokat. A sportolót egyébként korábban, 2002-ben Németországban egyszer már elítélték adócsalásért és adóelkerülési kísérletért, ám Boris mostani bűneit nem ismerte el: a bíróságon azt mondta, hogy egy olyan vagyonkezelővel működött együtt, ami a teniszezők vagyonával foglalkozik, így a teniszező teljes mértékben tanácsadóira támaszkodott pénzügyeivel kapcsolatban, ezért a vádban említett pontokban nem ő, hanem a vagyonkezelő cég a bűnös Becker és ügyvédje szerint. Nos, ezt a bíróság nem így gondolta, így a sportoló már büntetését tölti a Wimbledonhoz közeli Wandsworthben, ami az egyik legkeményebb börtönnek számít a környéken. És hogy hogyan viseli a bezártságot és a szokatlan körülményeket a sztár? Az is kiderült!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
A Nyilasra sorsszerű események várnak. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.