Bereczki Zoltán Szinetár Dórával való kapcsolatáról: Mostanában kezdünk közelíteni

A sokak által kedvelt színészházaspár útjai tíz évvel ezelőtt váltak el, s azóta távolra sodródtak egymástól, ám a 46 esztendős Bereczki szerint mostanában ismét kezd szorosabbá válni a kapcsolatuk.

Sokakat szíven ütött a válásuk

Tíz évvel ezelőtt az egész országot meglepte, amikor Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán bejelentette, hogy útjaik különválnak. A színészházaspárt nemcsak a musicalrajongók, de a szélesebb közönség is szívébe zárta: az ezredforduló tájékán szerettek egymásba, 2005-ben házasodtak össze, később született egy kislányuk, ráadásul sokáig intenzív munkakapcsolat is összekötötte a két hírességet. A közös fellépések, színházi produkciók alkalmával mindig tökéletes összhang jellemezte együttműködésüket, a magánéletüket azonban - és ezt számos interjúban ők maguk is megerősítették - hullámhegyek- és völgyek egymásutánja fémjelezte. Gyakorta viccesen emlegették, hogy a közönség "álompárként" tételezi őket, holott szerelmük sokkal viharosabb, mint ahogy azt a kívülállók érzékelik.

Válásuk sok rajongót szíven ütött: egyesek hosszú évekig reménykedtek abban, hogy a két művész ismét egymásra talál, vágyaikat azonban nem teljesítette a sors. Szinetár Dóra Makranczi Zalán színész felesége lett, Bereczki Zoltán pedig kolléganője, Bata Éva oldalán találta meg a boldogságot, s azóta mindkét színészpárnak született közös gyermeke is.

Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy Szinetár és Bereczki kapcsolata örökre megszakadt volna. Kettejük viszonyáról most a 46 éves énekes-színész mesélt.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak