Sztárok

Semmire sem elég a nyugdíja: ezeken a munkahelyeken robotol Bíró Ica, hogy fedél maradjon a feje fölött

Pokolian nehéz időszakon van túl a korábbi modell. Három éven át munkanélküliként élt, januárban azonban - saját elmondása szerint: akárha egy kómából ébredt volna - végre összeszedte magát.

Akárhányszor küldték padlóra, mindig felállt

Rendkívül nehéz időszakon van túl az egykori neves fitneszszakértő és modell, a sokak által csak Metál Ladyként ismert Bíró Ica. A 65 esztendős híresség komoly devizahiteles tartozást halmozott fel, s ennek következtében az utóbbi esztendőkben többször is kilakoltatták. Bíró Ica már ekkor sem titkolta: mélyen megsebezték, sőt padlóra küldték ezek az esetek, de a Metál Lady hű maradt a nevéhez: mindannyiszor felállt a földről, sikerült rendeznie tartozásait is, és - bár elmondása szerint három esztendőn keresztül munkanélküliként élt - 2022 januárjában végre sikerült összeszednie magát.

Bíró Ica nem egyedül állt talpra: rengeteg ismerősre, barátra, támogatóra számíthatott a legnehezebb pillanatokban. Jóllehet sikerült kifizetnie minden tartozását, még most is nehéz körülmények között él, hiszen nyugdíja jószerivel semmire sem elég. A 65 éves egykori modell ezért kénytelen volt egyéb jövedelemforrásokkal pótolni a bevételhiányt.

Lapozz, a cikk rögtön folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.