Sztárok

Rá sem ismerni Bill Clinton lányára: nem hiszed el, milyen bombázó nő lett Chelsea-ből – fotók

Bill Clinton lánya, a 42 éves Chelsea egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Miből lesz a cserebogár?

Chelsea Clintont egykor elnökcsemeteként ismerte meg a világ, ráadásul nagyon hamar a figyelem középpontjában került, hiszen rendszeresen feltűnt édesapja oldalán különböző eseményeken. Amikor 1993 januárjában sor került Clinton beiktatására, Chelsea még csak egy 13 éves, göndör hajú, fogszabályzós tinédzser volt, külseje miatt pedig nem egy alkalommal kapott-hideget meleget a médiában, és kortársai is sokat szekálták. A rút kiskacsára azonban ma már semmi sem emlékeztet, az egykori amerikai elnök gyermeke ugyanis elképesztő átalakuláson ment át, s mostanra szőke bombázó lett belőle. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a 42 éves Chelsea:

Chelsea Clinton 1980. február 27-én látta meg a napvilágot az arkansasi Little Rockban Bill és Hillary Clinton egyetlen gyermekeként. Tanulmányait állami iskolában folytatta, majd miután édesapját elnökké választották, a család a Fehér Házba költözött, a fiatal lány pedig a Sidwell Friends School magániskola növendéke lett.
Kattints a további képekért!

A Két pasi – meg egy kicsi című sorozat egykori gyereksztárja, a Jake-et alakító Angus T. Jones egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Leadfotó: David Turnley/Corbis/VCG via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.