Sztárok

„Babett olyan mint egy szado-matyó” - Köllő Babett ruhája felperzselte a kedélyeket a Sztárban sztár leszek! élő adásában

A TV2 szuperprodukciója, a Sztárban sztár leszek! nem szűkölködik extravagáns ruhakölteményekben, és ez most sem volt másképp.

Köllő Babett a szadó-matyó

A stylistok minden héten kitesznek magukért, főleg, ami a női mestereket illeti, hétről hétre szexi és egyszerre vagány darabokban jelenik meg Tóth Gabi és Köllő Babett is. Bár a férfi mentorok ruháin sem spórolnak, általában Majka és Pápai Joci sem a legvisszafogottabb darabokban jelennek meg az adásokban.

A Sztárban sztár leszek! tegnapi adásában úgy tűnhetett, mintha Babett és Gabi szerepet cserélt volna, ugyanis Gabin egy igazi monumentális, nagyasszonyos ruha volt, míg Babett egy fényes latex, mégis matyó hímzésre emlékeztető mintával ellátott ruhakölteményben tündökölt és ezt Till Attila sem volt rest szó nélkül hagyni: „Te császárnőnek öltöztél, a Babett meg olyan, mint egy szado-matyó – mondta Till Attila Tóth Gabinak, aki erre rákontrázott: "Stílust cseréltünk… mint egy újra gondolt népi izé“. Majka is a maga módján kommentálta a ruhát, először megszámolta, hány réteg ruha van Babetten, majd konstatálta, olyan, mint egy feldíszített Mickey egér. Az pedig azóta sem derült ki, hogy a szado-matyó egész pontosan mit jelenthet.

Forrás: TV2 Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.