Sztárok

Benedek Miklós elcsukló hangon nyilatkozott fia, Tibor tragédiájáról: "Dühös vagyok, hogy egyszerűen nem lehet gyógyítani ezt a betegséget"

A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.

Duplán örülhet

Csütörtökön ünnepelte 77. születésnapját a nagyszerű magyar színművész, a Kossuth-díjas Benedek Miklós. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja ráadásul ezúttal duplán örülhet, hiszen nemrégiben őt választották maguk közé a Nemzet Színészei, miután a rangos cím korábbi birtokosa, Balázsovits Lajos elhunyt. Benedek most Palik László YouTube-műsorában mesélt arról, milyen érzések kavarogtak benne, amikor megtudta, hogy ő örökölte a megtisztelő titulust régi kollégájától, de arról is szót ejtett, mit jelent számára három évvel ezelőtt elhunyt fia, a zseniális vízilabdázó, Benedek Tibor emléke.

Benedek Miklós alaposan meglepődött, amikor értesült róla, hogy ő lett a Nemzet Színésze. „Nem készültem rá, abszolút meglepetés volt. Valahol hátul, a kisagyamban kicsit gondoltam rá. Nagyon örültem neki, a többiek azt mondták, el is csuklott a hangom. A többiek a telefon másik végén voltak, és kiabálták, hogy gratulálnak. És letették a telefont” - mesélte Palik Lászlónak.
Kattints a további képekért!

A hollywoodi színészlegenda tavaly tavasszal vonult vissza a hivatásától, később frontotemporális demenciával diagnosztizálták.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Elektronikus eszközeink akkumulátorai mindennapi terhelésnek vannak kitéve, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkíméletesebb módokat találjuk meg telefonunk töltésére, így minél ritkábban kelljen...
Sztárok
Jákom Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Sztárok
A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell...