Sztárok

27 éves korában oltotta ki életét a világhírű énekes: családjában többen is öngyilkos hajlamokat mutattak

Vajon az öngyilkosságra való hajlam tényleg öröklődik családon belül? Nos, ha igen, akkor Kurt Cobain talán épp a famíliája múltja miatt oltotta ki saját életét.

Túl korán távozott

Szinte nincs olyan zenerajongó, aki ne ismerné a Nirvana nevű rockegyüttes énekesét, szövegíróját és gitárosát, Kurt Cobaint, aki 1994. április 5-én hunyt el, csupán 27 évesen. Rövid élete során a zenész megannyi sikert elért, az együttes befutásával pedig amerikai és nemzetközi híresség lett belőle, amit azonban nagyon nehezen viselt: nem szeretett túlságosan a figyelem középpontjában lenni, talán épp ez vezetett drogproblémáihoz is, hiszen azzal is meg kellett birkóznia, hogy feleségével, Courtney Love-val minden egyes nap az életükbe tolakodó újságírókkal és riporterekkel harcoltak némi privát térért. A tragédia azonban utolérte az énekest, akire a Courtney Love által kihívott villanyszerelők találtak rá holtan a frontember otthonában – a halál oka a hivatalos jelentések szerint fejlövéssel elkövetett öngyilkosság volt, sokan azonban a mai napig úgy gondolják, hogy Kurt életét Courtney oltotta ki. Kiderült azonban, hogy ha igaz a feltételezés, miszerint Cobain öngyilkos lett, akkor nem ő volt a családban az első, aki végzett magával…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.