Sztárok

Meztelenruhában mutatta meg bájait a világhírű szupermodell: több vadító fotó is készült a barna szépségről

A 25 éves Bella Hadid szexibb, mint valaha, és ezt bizony úgy tűnik, hogy szívesen meg is mutatja az egész világnak – legfrissebb fotói például nem sokat bíznak a képzeletünkre…

Sosem szégyenlősködik

Bella Hadid évek óta a világ egyik legkeresettebb modellje, pedig még mindig csak 26 éves lesz idén októberben: a fiatalabbik Hadid-lány karrierje folyamatosan felfelé ível, ami nem is csoda, hiszen különleges vonásai és tökéletes teste bizony címlapra való. Nos, azt nem tudni, hogy Bella a rengeteg edzésnek vagy a genetikának köszönheti-e a sikereit, de az biztos, hogy nem minden modell mondhatja el magáról, hogy négy év alatt huszonhétszer is a nemzetközi Vogue magazin címlapján feszíthetett, márpedig Hadidnek ez is sikerült. Bella ezenkívül ott van minden neves bemutatón, a világ legnagyobb márkáival dolgozik együtt, naptárja pedig minden bizonnyal jó előre betelt már – a palesztin-holland származású modell tehát azzal keresi a kenyerét, amihez a legjobban ért, vagyis a pózolással, ami bizony olykor-olykor igencsak vadítóra sikeredik. Bella legutóbb az i-D magazin címlapján tündökölt, majd 55 millió követőjének pedig meg is mutatta, milyen szexi képek készültek róla – galériánkat átlapozva te is meglesheted a dögös fotókat, amelyekhez hasonló talán még nem is készült a szupermodellről.

Bella szinte minden jelentősebb divatbemutatón tiszteletét teszi, ami alakját és profizmusát figyelembe véve nem is csoda: a divattervezők és a fotósok egyszerűen imádnak vele dolgozni, hiszen a modellel nincs sok problémájuk, Hadid bizony érti a dolgát.
Kattints a további képekért!

Andrássy Gyula gróf és Erzsébet Amália Eugénia, azaz Wittelsbach Erzsébet, ragadványnevén Sissi kapcsolata meglehetősen bonyolult volt: a gróf már-már bolondulásig szerette a királynét, levelekkel bombázta őt, Sissi azonban csak flörtölt és kacérkodott vele. Vagy lehet, hogy mégis többet érzett iránta?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!