Sztárok

Válása után ismét eltalálta Ámor nyila Balogh Edinát: ez a népszerű színész hódította meg a szívét

A Barátok közt egykori szereplője megejtő őszinteséggel mesélt új románcáról.

Ismét megtalálta a boldogságot

Balogh Edina, a Barátok közt című tévésorozat egykori sztárja tavaly vált el egykori férjétől, Som Krisztiántól, azóta pedig egyedülálló édesanyaként élte mindennapjait. A minap a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy a korábbi sorozatsztár exe nem sokat búslakodott a szakítás után: egy 21 évvel fiatalabb modell karjai között lelt vigaszra. Szerencsére azóta Balogh Edinára is rámosolygott a szerelem: a celebritás nemrég megejtő őszinteséggel vallott legújabb románcáról. Elárulta, hogy a Farm VIP forgatásán jött össze jelenlegi partnerével, aki ráadásul egy ismert filmszínész. Lapozz, rögtön jövünk a további részletekkel!

Balogh Edina Szabó Simonnal, a Moszkva tér, a Papírrepülők, a Budapest Noir, A besúgó és más filmek és tévésorozatok színészével jött össze a Farm VIP forgatásán. „Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű. Egy önismereti út volt, távol a családomtól, a gyerekeimtől. Onnan rátekinteni az életre teljesen más, mint amikor benne van az ember a mókuskerékben” - mesélte a Hot! magazinnak a színésznő.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence inkább leegyszerűsítette a dolgokat.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.