Az X-Faktoros Krasznai Tünde nemkívánatos személy lett a Parlamentben

Az Origo értesülései szerint Krasznai Tünde a felnőtt filmes múltja miatt nem léphet fel a Parlamentben. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ugyanis nem tartja jó ötletnek, hogy egy erotikus filmekben szerepelt énekesnő adjon elő karácsonyi dalokat a Gyermekkarácsonyon. Az RTL Klub teljes mértékben kiáll Tünde mellett, így egy nagyon meglepő döntésre szánta el magát.

A hírportál információi szerint a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat karácsonyi ünnepségén azért lett nemkívánatos személy Krasznai Tünde, mert attól tartanak, hogy egyes vendégek felháborodnának az énekesnő láttán. Sőt, megbotránkoznának. Épp ezért megkérték az RTL Klubot, hogy ne hívják el Krasznai Tündét.

A kereskedelmi csatorna azonban a zenei tehetség védelmére kelt: „Fontosnak tartjuk, hogy nem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogy szerepel. Ahol az X-Faktor bármely szereplője nem kívánatos, ott az egész X-Faktor, annak összes szereplője is az. Ezért az idei karácsonyi ünnepségen nem tudunk részt venni. Sajnáljuk, hogy kérésükkel megfosztottak több száz szegény, hátrányos helyzetű gyereket attól, hogy személyesen találkozhassanak azokkal, akiket ezen az őszön valószínűleg a legirigyeltebb sztároknak tartanak, akik számukra példát mutathatnak, hogy érdemes nagyszerű teljesítményt nyújtani, mert azzal elérhetik céljaikat. Különösen fájó, hogy mindez pont egy olyan versenyző miatt történik, aki néhány évvel ezelőtt ugyanúgy ott ünnepelhetett volna, hiszen maga is szegény, hátrányos helyzetű gyermek volt."

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!