Sztárok

Korunk legmenőbb hollywoodi férfisztárját valósággal rabul ejtette Budapest: sosem találod ki, mit imádott igazán a fővárosban

Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.

Gyorsan a szívébe zárta Budapestet

Az utóbbi években számos hollywoodi szuperprodukció forgott Magyarországon. Közéjük tartozik az idei esztendő talán legnagyobb amerikai blockbustere, a Dűne: Második rész is. Dennis Villeneuve hatalmas kultusz övezte, grandiózus sci-fijének második felvonásához tényleg megnyerte a hollywoodi színészállomány színe-javát: az alkotásban olyan világsztárokat láthatunk, mint Anya Taylor-Joy, Javier Bardem, Florence Pugh, Josh Brolin, Zendaya, vagy épp a 32 éves Austin Butler, aki két évvel ezelőtt, az Elvis Presley-ről szóló életrajzi mozi címszerepével tett szert jelentős ismertségre. Butlernek a már említett Dűne forgatása során bőven adódott rá alkalma, hogy alaposan szemügyre vegye a fővárosunkat. Nemrég az is kiderült, milyen hobbinak hódolt a legszívesebben, amikor Budapesten időzött.

Nemrég kiderült: Butler kolléganője, a Dűne: Második részben szintén szereplő Florence Pugh társaságában fedezte fel Budapest szépségeit.
Kattints a további képekért!

Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.