Sztárok

Íme, Audrey Hepburn csodaszép unokája: Emma a nagymamája nyomdokaiba lépett - fotók

Audrey Hepburn messze földön híres volt legendás bájáról, szépségét pedig unokája, Emma is örökölte. Az immáron 27 éves fiatal nő festőművészként keresi a kenyerét, emellett továbbvitte példamutató nagymamája jótékonysági munkáját is.

Egyszerre hasonlítanak és különböznek

Az angol–holland származású Oscar-díjas színésznőnek számos időtálló alkotást köszönhetünk, mint például az Álom luxuskivitelben, a My Fair Lady vagy a Római vakáció. Audrey Hepburn azonban sokkal több volt, mint hollywoodi ikon: az UNICEF jószolgálati nagyköveteként szívén viselte a gyermekek jogainak védelmét, elkötelezetten járta a világot és segítette a rászorulókat. Bár közel harminc éve nincs közöttünk, a karrierje, a kamerák mögött zajló mindennapjai és a magánéleti válsága még ma is ugyanúgy foglalkoztatja a nyilvánosságot. A díva szerelmi élete ugyan nem volt viharoktól mentes – az évek során háromszor is férjhez ment –, gyermekeit azonban nagyon szerette: nagyobbik fia, Sean Hepburn Ferrer 1960-ban született Mel Ferrer színésztől, második gyereke, Luca pedig 1970-ben jött világra Andrea Dotti olasz pszichiátertől. Bármennyire is szerette volna, az a lehetőség már nem adatott meg számára, hogy megtapasztalja és kiélvezze, milyen nagymamának lenni: 1992 végén megbetegedett az UNICEF szomáliai útja során, és néhány hónappal később, 1993 januárjában elhunyt. Első unokája, Emma Kathleen Hepburn Ferrer a következő év májusban született Svájcban, Sean és akkori felesége, Leila kislányaként. Mostanra gyönyörű nővé cseperedett, ráadásul továbbvitte híres nagymamájának hagyatékát is. További részleteket a galériában találsz!

Emma a születése utáni első évet a La Paisible-ben, a Hepburn család vidéki birtokán töltötte a svájci Tolochenaz faluban, ahol korábban nagymamája is élt. Kétéves korában a szüleivel Los Angelesbe költöztek, ahol szép lassan megismerkedett a rajzolással – hamar kiderült, hogy kivételes tehetsége van hozzá, így a szülei beíratták Crossroads-ba, egy művészeti magániskolába.
Kattints a további képekért!

Audrey Hepburn – divatikon, filmsztár, édesanya, és egy önazonos, ízig-vérig nő, aki már egészen fiatalon is elképesztő hatást gyakorolt másokra, Japánban például divatőrületet teremtett a Római Vakáció című filmmel.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.
Sztárok
II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett a...