Autóbalesetet szenvedett az RTL Klub műsorvezetője - így érzi magát most

Dombóvári Vandát enyhe agyrázkódással szállították kórházba.

Frontálisan ütközött

Autóbalesetet szenvedett Dombóvári Vanda, az RTL Klub műsorvezetője - adta hírül a Blikk. A bulvárlap megemlíti: a magyar híresség és párja, János frontálisan ütköztek, majd árokba borultak, életüket pedig csak a jól felszerelt autó, továbbá a biztonsági öv mentette meg. A baleset a Kókát Dánnyal összekötő útszakaszon történt. A televíziós Dány felé vette az irányt, amikor egy furgon a szemközti sávból áttért az ő oldalukra. Ekkor történt a baj.

"Nagy sebességgel frontálisan belecsapódott abba a személyautóba, amiben Vandáék utaztak. Megpördültek, felborultak, majd egy fának csapódtak. Csoda, hogy kiszálltak az autóból, a biztonsági feleszerelések megmentették az életüket" - részletezte az eseményeket a Blikk egyik olvasója.

A sofőr furgonjával először megpróbálta elhagyni a helyszínt, ám miután ez nem sikerült neki, gyalog menekült el, elmulasztva a segítségnyújtást. A hatóságok kereső kutyákkal indultak a férfi után, és a Blikk információi szerint sikerült is kézre keríteniük. A bulvárlap az ügy részleteivel Pest Megyei Rendőrkapitányságot is megkereste, ám megkeresésükre eddig még nem reagáltak.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2