Hirdetés

Évek óta nem él együtt feleségével – Új barátnője is van Árpa Attilának

Tegnap este bombaként robbant a hír, mely szerint véget ért Árpa Attila és Tomán Szabina házassága. Hosszú ideje terjed már az erről szóló pletyka, ám kedd este végre tisztázódott a helyzet. A színész ugyanis egy másik nővel csókolózott a nyílt utcán.

A szerelem már régen elmúlt

A 44 éves Árpa Attila 12 évvel ezelőtt vette feleségül a 37 éves exmodellt, Tomán Szabinát, akitől 2009-ben kislánya született, Amira Johanna. Sokáig úgy tűnt, a sztárpár nem csak a munkában sikeres, hanem a magánéletben is, boldog házasságban élnek. Egy idő után azonban olyan hírek érkeztek, melyek szerint a pár elhidegült egymástól. Talán emiatt történt, hogy tavaly ősszel Árpa Attila mindössze 12 órányi forgatás és beszélgetés után egyszerűen kisétált Friderikusz Sándor Összezárva Friderikusszal című műsorából, nem sokkal azután, hogy a sztárriporter a családjáról, Szabinához fűződő kapcsolatáról kérdezte.

„Nem most ismerkedtünk meg, én nem éppen most vagyok hősszerelmes, ő most nincs oda értem. Elmúlt rengeteg év, jó és rossz élmények. Változó… Ha azt kérdezed, éle­tünk végéig együtt leszünk-e, akkor nem tudnék rá válaszolni. Lehet, hogy nem, lehet, hogy holnap válunk el, lehet, hogy egy év múlva, lehet, hogy soha. Nem tudom… Olyan szinten mindenki a saját dolgával van elfoglalva, ő üzletasszony lett, én pedig elkezdtem végre a filmjeimet csinálni. Nincs átfedés, és ez nem tesz jót egy kapcsolatnak...” - válaszolt akkor Friderikusznak Árpa, aki akkor már nyilvánvalóan tudta, látszatházasságban él.

Lapozz, és tudd meg, kibe szerelmes most a színész!

Fotó: facebook.com/arpaattila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!