Sztárok

Repül az idő: Tomán Szabina és Árpa Attila közös lánya már kész hölggyé cseperedett – fotók

Noha Tomán Szabina és Árpa Attila jó ideje elváltak, közös lányuk mind a mai napig összeköti őket. Amira már belépett a tinédzser éveibe, s mostanra kész kis hölgy lett belőle.

Közös gyermekük összetartja őket

Tomán Szabina és Árpa Attila hosszú éveket töltöttek együtt: 2005-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, kapcsolatuk azonban egy idő után megromlott, s végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. A színész-producer tavaly elárulta, az elválásuk idején volt feleségével azon is elgondolkodtak, hogy együtt maradnak, miután kihűlt a kapcsolatuk, ám mindketten arra az álláspontja jutottak, hogy egy párkapcsolatnak korántsem tesz jót, ha csak a rutin és a megszokás tartja össze a feleket. A válás ellenére továbbra is megmaradt köztük a jó viszony, kapcsolatuk tiszteleten és barátságon alapszik, hiszen közös gyermekük örökre összeköti őket. Amira Johanna ma már 15 éves kamaszlánnyá cseperedett, s mindkét szülőjével harmonikus a viszonya. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a színész és az exmodell közös lánya:

A szülők kapcsolatának végére 2016-ban került pont, miután mindketten rájöttek: egyszerűen kiszerettek egymásból. Amira a válás után az édesanyjához került, de ettől függetlenül rengeteg időt tölt a színésszel is.
Kattints a további képekért!

Pintér Janka igazi szerelemgyermek, hiszen Pintér Tibor és Janza Kata elsőszülött gyermekeként látta meg a napvilágot akkor, amikor szülei még igazi álompárnak számítottak.

Leadfotó: Instagram/ tomanszabina /Facebook/ Attila Arpa

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.