Mit szól ehhez JLo? Ben Affleck milliók szeme láttára vív vad csókcsatát az exével

Kijött a Mélyvíz című erotikus thriller túlfűtött szenvedélyekkel megspékelt előzetese. A filmet az Oscar-díjas Ben Affleck még korábbi barátnőjével, Ana de Armasszal forgatta.

Milliók éltetik a régi-új álompárt

Jennifer Lopez és Ben Affleck majdnem húsz évnyi mosolyszünet után 2021-ben újraforrósította hajdani románcát. A legendás énekesnő és az Oscar-díjjal kitüntetett amerikai filmsztár 2004-ben az eljegyzésig jutott, azonban sosem álltak az oltár elé. Lehet, hogy ezúttal minden másképp történik majd? Lopez nemrégiben szívhez szóló nyilatkozatot tett kettejük kapcsolatáról: az énekesnő szavai arra engednek következtetni, hogy szerelmük újra virágba borult, és komoly, hosszú távú terveik vannak egymással. Annak, hogy JLo és Affleck ismét egymás karjaiban kötött ki, rajongók milliói örülnek világszerte, s a szerelmeseket ismét Benniferként kezdték emlegetni - a közismert, játékos elnevezést még a kétezres években ragasztották rá a régi-új álompárra.

Sokszor olyan érzésünk támad - persze könnyen lehet, hogy ez csak a külső megfigyelő perspektívájából tűnik így -, mintha az 52 esztendős Lopezben mélyebb, őszintébb érzelmeket szült volna a második találkozás, mint Ben Affleckben. Gondoljunk csak arra, hogy az énekesnő olykor egy-egy gesztusával, pillantásával is képes kifejezni, mennyire imádja választottját, és - miként az imént utaltunk rá - ő volt az, aki elsőként kommentálta nyilvánosan az immáron hosszú hónapok óta bimbózó románcot. Mindennek tetejében Ben Affleck most ismét az exével, Ana de Armasszal kavar, méghozzá több millió rajongója szeme láttára.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk, miről is van szó!

Oldalak

  • 1
  • 2