Sztárok

Mély gyászba burkolózik Arnold Schwarzenegger, súlyos veszteség érte a színészt

Az Osztrák Tölgy közeli szövetségesét veszítette el.

Művész, látnok és igazi jóbarát

Mély gyászba burkolózik a 73 esztendős filmszínész, a Terminátor-szériával világhírűvé vált Arnold Schwarzenegger. Az egykori kaliforniai kormányzó megrendülten búcsúzott barátjától, Jimmy Caruso fotográfustól, aki 95 esztendős korában hagyta itt az árnyékvilágot. Caruso volt az egyik leghíresebb fényképész, aki rendszeresen testépítőket fotózott. Az 1960-as és az 1970-es években rengeteg bodybuilderről készített portrét, köztük az akkor még csak filmszínészi pályája elején járó Schwarzeneggerről is. A két feltörekvő, merész ambíciókat dédelgető férfi ebben az időszakban kötött szoros barátságot.

"Jimmy Caruso valódi művész volt, látnok és egy nagyszerű ember. A fotói gyönyörűek voltak, melyek nagyban hozzájárultak, hogy bemutassa a testépítés aranykorának történetét" - írta a közösségi oldalán Schwarzenegger. "Ő volt az egyik első ember, akivel találkoztam, amikor megérkeztem az Egyesült Államokba a Mr. Univerzum Miamiban. Mindig ott volt nekem és a sportnak, segített népszerűsíteni a testépítést és terjeszteni a képeinket az egész világon. Igazán nagyszerű barát volt" - tette hozzá a világsztár, aki együttérzéséről biztosította Caruso családját.

A fotográfus Kanadában látta meg a napvilágot, és már 14 éves korában elhatározta, hogy e művészeti ágnak szenteli az életét. Carusót a Joe Weider’s Muscle Builder/Power magazinnal való együttműködése tette igazán híressé.

Természetesen mutatjuk a szülinapos György új portréját is, amit a hagyományokhoz híven Katalin hercegné készített fiáról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.