Sztárok

Beleálltak a műsorvezetőbe mert rossz kérdéseket tett fel Amy Winehouse keresztlányának

Az ITV műsora Amy Winehouse halálának 10. évfordulójára emlékezett, és meghívta Dionne Bromfieldet a stúdióba, hogy megvitassák a néhai énekesnőről szóló új dokumentumfilmet.

Interjú a dokumentumfilmről

A Good Morning Britain nézői kigúnyolták Richard Madeley-t , miután interjút készített Amy Winehouse keresztlányával, Dionne Bromfielddel.

Dionne az MTV Amy Winehouse & Me: Dionne's Story című dokumentumfilmjében beszél az ikonnal való szoros kapcsolatáról.

Arra a kérdésre, hogy mit remél, mit tanulnak majd az emberek a filmből, Dionne azt mondta: "Hogy mennyire szeretetteljes és gondoskodó volt. Igazán tisztelettudó embernek ismertem meg. Egyszerűen csak egy nagyon kedves, mértéktelen szeretettel teli ember volt."

A Richarddal és műsorvezetőtársával, Kate Garrawayjel folytatott beszélgetés során Dionne felidézte a pillanatot, amikor megtudta, hogy Amy 2011. július 23-án elhunyt.
"Éppen egy koncertet tartottam, Walesben, és mivel sehol nem lehetett telefonálni, így egy így valamivel később tudtam meg" - magyarázta Dionne. "Azon a gyönyörű szép napon, hirtelen egy sötét felhő jelent meg".

Ezután Richard a 25 éves Dionne-hoz fordult, és megkérdezte: "Szeretted őt?", mire a lány így válaszolt: "Persze, és még mindig szeretem. Hiányzik, hogy itt legyen, tényleg hiányzik".
Néhány otthonról bekapcsolódó néző értetlenül állt a kérdés előtt, hogy Richard miért tett fel ilyen kérdést, és a Twitteren kommentálták.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.