Sztárok

Sokkoló felvétel landolt a világhálón Anne Heche végzetes autóbalesetének helyszínéről - Videó

Az 53 esztendősen elhunyt amerikai színésznő Los Angelesben egy lakóháznak csapódott autójával. Heche egy héttel később távozott az élők sorából, most pedig napvilágot látott egy szívszorító videófelvétel a szomorú esetről.

Autójával egy lakóháznak ütközött

Fél Hollywood gyászba temetkezik: 53 éves korában, végzetes autóbalesetét követően elhunyt Anne Heche, a közismert amerikai színésznő, a Hat nap, hét éjszaka című 1997-es filmvígjáték női főszereplője. A baleset során Heche autójával egy lakóháznak csapódott Los Angelesben - súlyos égési sérüléseket szenvedett, de a tüdeje is jelentékeny mértékben károsodott. Hamarosan kómába esett, sajtósa pedig nem sokkal később közölte: nincs rá esély, hogy a színésznő valaha is felébredjen. A kórházban vért is vettek a színésznőtől, a vizsgálat pedig kimutatta, hogy Heche szervezetében kábítószer is volt, amikor bekövetkezett a baleset.

Most, csaknem két héttel a tragikus történések után felkerült az internetre egy videó, melyen a baleset helyszíne látható. Az ütközésben érintett, és gyakorlatilag lakhatatlaná vált ingatlan tulajdonosának, Lynne Mishele-nek az volt a szerencséje, hogy épp nem abban a szobában tartózkodott, ahová a hollywoodi filmsztár autója becsapódott. A Fox News felidézte: Mishele maga is megrendülten nyilatkozott a halálesetről, továbbá részvétét fejezte ki Heche családjának és gyermekeinek.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok