Sztárok

Ő Kozso ritkán látott, csinos lánya: a 30 éves Amanda örökölte szülei művészi vénáját, legnagyobb álmát is sikerült megvalósítania

Kozso egyetlen gyermeke, Amanda Ardens 30 évvel ezelőtt jött a világra az énekes akkori feleségétől, Kádár Mónikától – a nő ma már feleségként és édesanyaként éli mindennapjait, nemrégiben pedig egyik legnagyobb álmát is sikerült megvalósítania.

Nem alakult ki köztük az igazi apa-lánya kapcsolat

Kozso kétségtelenül az 1990-es évek egyik legmeghatározóbb alakja volt a zenei világban idehaza: a Kocsor Zsolt néven született énekes, zeneszerző, szövegíró és producer nevéhez olyan formációk, együttesek kitalálása és menedzselése fűződik, mint például az Alvajárók, az All 4 Love, a Bestiák, a Shygys, a Picasso Branch vagy az Ámokfutók, mellyel óriási sikereket ért el. Elég ha csak olyan dalokat említünk tőlük, mint a Szomorú szamuráj, a Hold dala, a Meghalok egy csókodért vagy éppen az Érted fáj, melyek mind egytől-egyig népszerű slágerek a mai napig, amik rendszeresen fel is csendülnek a retró partikon. Kozso tehát nagyot alkotott az eurodance és a techno műfajában, de persze az énekes életét rendre különböző botrányok is övezték az évek alatt, ahogyan ez szinte minden híresség esetében előfordul. Magánéletéről azonban csak keveset tudni: egy biztos, korábbi feleségétől, Kádár Mónikától született egyetlen gyermeke, Amanda, aki már 30 éves, ám mivel apjával ellentétben nem éli az életét a rivaldafényben, csak ritkán láthatta őt a nagyközönség. Kozso lányára viszont mindenképp érdemes vetni egy pillantást, hiszen egy igazán csinos szőke hölgyről van szó, aki immáron feleség és édesanya is, nemrégiben pedig nagy vágyát is sikerült megvalósítania, hiszen tavaly szeptemberben megjelent első könyve is Amerikában, ami már magyar nyelven is olvasható. Galériánkban mutatjuk Amandát, aki azt is elárulta, milyen a kapcsolata híres édesapjával!

Amanda Kozso és Kádár Mónika lányaként jött a világra, és mindössze három éves volt, amikor szülei elváltak – ő az édesanyjával maradt, akivel mindig is közelebbi volt a kapcsolata, de szülei munkája miatt rengeteget volt a nagyszüleinél, így a biztonságot a nagymamájáék adták meg neki, akik arra nevelték őt, hogy élje meg az álmait.
Kattints a további képekért!

Elliott Smith-ért rajongott a világ, ám ő egészen fiatalon mégis úgy döntött, eldobja magától életét, pedig ott állt a világhírnév küszöbén – az énekes nem tudott megküzdeni sötét démonjaival, amelyek a vesztét okozták.

Leadfotó: YouTube/ZSHOW time

Oldalak

Sztárok