Sztárok

Nincs ennél meghatóbb: így búcsúzott húszéves fia a nemrég elhunyt Anne Heche-től

A Hat nap, hét éjszaka sztárjának váratlan halála a fél világot megrendítette. Anne Heche fia nemrég nyilvánosan vett búcsút tragikusan fiatalon, mindössze 53 évesen elhunyt édesanyjától.

Fél Hollywood gyászol: elhunyt Anne Heche

Múlt pénteken a Femcafe.hu is megírta, hogy egy héttel súlyos autóbalesete után elhunyt az 53 éves Anne Heche. Az 53 éves híresség autójával egy lakóháznak ütközött Los Angelesben. Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba, kómába esett, s hamarosan kiderült, hogy a tüdeje is jelentősen károsodott. Sajtósa később azt nyilatkozta, nincs rá reális esély, hogy felépüljön sérüléseiből. Az esetet követően vért vettek a színésznőtől, a vizsgálat pedig kimutatta, hogy Heche szervezetében kábítószer is volt, amikor bekövetkezett a baleset. A hollywoodi filmsztár haláláról szóló hírt múlt hét pénteken a család is megerősítette.

Heche és korábbi férje, Coleman Laffoon párkapcsolatából egy gyermek született: a most 20 esztendős Homer Laffoon, aki a halálesetet követően szívszorító nyilatkozatot tett édesanyjával kapcsolatban. A gyászoló fiatalember őszinte, megható sorait természetesen megkönnyezték a Hat nap, hét éjszaka és a Fedőneve: Donnie Brasco sztárjának rajongói.

Fotó: Paul Archuleta / Getty Images

Lapozz tovább Heche fiának nyilatkozatáért!

Oldalak

Sztárok