Sztárok

Tényleg elcsavarta egy 20 évvel fiatalabb színész fejét Angelina Jolie? Az Oscar-díjas világsztár reagált a pletykára, amit egy sokatmondó fotó indított el

A hollywoodi sztárt ezúttal egy ír színésszel, a mindössze 26 esztendős Paul Mescallal hozták hírbe, mivel a két híresség együtt töltötte az időt egy londoni kávézóban, a találkozóról pedig fotó is készült. De mi igaz a szóbeszédből? Tényleg egy évtizedekkel fiatalabb férfi oldalán találta meg a boldogságot Angelina Jolie?

Új hódolója akadt Angelina Jolie-nak?

Angelina Jolie és Brad Pitt valódi álompárnak számított a kétezres években. A két hollywoodi nagyágyú a Mr. és Mrs. Smith című közös filmjük forgatásán érezte először, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat, s nem sokkal később már egy párt alkottak. Bár Hollywoodban sokan azt hitték, hogy már rég egybekeltek, esküvőjükre csak tíz évvel megismerkedésük után, 2014-ben került sor. A rajongók őszintén remélték, hogy frigyük az égben köttetett, azonban csalódniuk kellett: Jolie és Pitt 2019-ben elvált egymástól, ráadásul minden idők egyik legdrágább és legnehézkesebb hollywoodi válópere köthető a két híresség nevéhez, kiknek szakítását máig seregnyi botrány övezi. Brad Pitt sokáig élt szingliként, de a válás óta eltelt évek során több nővel is összeboronálták - nemrégiben arról suttogtak, hogy Emily Ratajkowsi modell-színésznő hódította meg az Oscar-díjas világsztár szívét, de nagyon úgy tűnik, hogy Pitt egy másik nő, az influenszerként tevékenykedő Ines de Ramon oldalán találta meg a boldogságot, aki mellesleg negyedszázaddal fiatalabb a Becstelen brigantyk főszereplőjénél. De mi a helyzet exfelesége, Angelina Jolie magánéletével? A 47 éves színésznő körül is zajlik az élet: most épp egy 21 esztendővel fiatalabb ír kollégájával hozták hírbe, akivel Londonban ültek be egy kávézóba, találkozójukról pedig lesifotók is készültek. Ám tényleg bimbózó románc van kialakulóban a felek között, vagy csak a Jolie-fanatikusok fantáziája lódult meg hirtelen?

Lapozd fel galériánkat, máris eláruljuk a választ!

Jolie és Mescal hétfőn kávéztak együtt Londonban, és máris szárnyra keltek az állítólagos párkapcsolatukról szóló híresztelések.
Kattints a további képekért!

Az utóbbi időben több híres férfival is összeboronálták a 31 éves modell-színésznőt, ám e pletyák alaptalannak bizonyultak, most viszont végre minden kétely eloszlott: rögtön megmutatjuk, kinek is sikerült elrabolnia Emily Ratajkowski szívét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ez a három csillagjegy bármin képes felhúzni magát, aztán kő kövön nem marad.
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.