Ő Andrea Bocelli ritkán látott felesége: 25 évvel fiatalabb szépségért rajong a világhírű olasz tenorista – fotók

Andrea Bocelli azon túl, hogy világhírű tenorista, büszke családapa is egyben. Második feleségét, a gyönyörű Veronica Bertit 2014-ben vezette oltárhoz, házasságuk pedig azóta is boldog és kiegyensúlyozott.

Eleinte sokan elítélték a kapcsolatot

Andrea Bocelli az olaszországi Lajatico településen látta meg a napvilágot 1958. szeptember 22-én – szülei már kiskorában tudták, hogy gyermekük nagy dolgokra hivatott, hiszen már 6 évesen megtanult zongorázni. Bocelli örökletes zöldhályoggal jött a világra, a betegség pedig idővel egyre erősebben rontotta látását. 12 éves korában egy futball-labda fejen találta, és ennek következtében teljesen megvakult, ám még ez sem tántorította el attól, hogy megvalósítsa az álmait. Vaksága sem a siker felé vezető úton, sem pedig a magánéletben nem akadályozta őt: ma már nincs olyan hely a világon, ahol ne ismernék a szólista munkásságát és földöntúli hangját. Bocellinek minden oka megvan a boldogságra, hiszen a kivételes karrierje mellett gyönyörű családra is büszke lehet: amikor nem a színpadon énekel, minden szabadidejét a gyermekeivel, no meg persze a feleségével tölti, aki immáron húsz éve tart ki mellette jóban-rosszban. A galériánkban megmutatjuk, hogyan fest Bocelli csodaszép szerelme:

A tenorista nem először házas: 1989-ben állt oltár elé első feleségével, Enrica Cenzattival, akitől két fia született, Amos és Matteo. A pár kapcsolata egy idő után megromlott, a gondok pedig odáig fajultak, hogy 2002-ben hivatalosan is kimondták köztük a válást. Bocelli azonban nem szomorkodott sokáig, hamarosan ugyanis újra eltalálta Ámor nyila.
Kattints a további képekért!

Libabőr, könnyek a szemben és nagyot dobbanó szív – mind ismerjük azt a semmihez sem fogható érzést, melyet az angyalhangú Andrea Bocelli képes kiváltani pusztán azzal, hogy dalra fakad. A 63 éves olasz tenoristát páratlan tehetséggel áldotta meg a sors, ráadásul kisebbik fia, Matteo is jócskán örökölt ebből az adottságból.

Leadfotó: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images

Oldalak