Sztárok

Emberi ronccsá tette a hírnév: önmagából kivetkőzve, meztelenül sétált Los Angeles utcáin a kétezres évek hollywoodi tinisztárja

Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.

Nem tudott jól sáfárkodni a korán megszerzett hírnévvel

Bár hajdanán óriási népszerűségre tett szert, lassacskán talán teljességgel feledésbe merül majd Amanda Bynes neve: a napjainkban 36 esztendős amerikai színésznő a megboldogult kétezres években lett Hollywood kegyeltje olyan filmekkel, mint a Miről álmodik a lány (2003), A sztárkivetett (2005) vagy épp a Hajlakk (2007), de a közönség láthatta az Emma Stone főszereplésével készült Könnyű nőcskében (2010), sőt megannyi televíziós szériában és showműsorban is. Sajnos Bynes azon hajdani tinisztárok közé tartozik, akik végül nem tudtak jól sáfárkodni az idejekorán jött hírnévvel: a 2010-es évek elején már nem újabb filmsikerei, hanem drogproblémái okán került a bulvármagazinok címoldalára, és bár ezután nem egyenes ívű lejtmenet következett - életében akadtak nyugodtabb periódusok is -, azóta sem tudott visszakapaszkodni a csúcsra. A színésznő - aki rengetegszer járta már meg a rehabot - most ismét botrányhősnőként került a figyelem középpontjába - számolt be róla a TMZ. Ha tudni akarod, mivel verte ki a biztosítékot a kétezres évek egykori komikája, kattints galériánkra: beszámolunk az eset részleteiről!

Úgy hírlik, Bynes magányosan, anyaszült meztelenül bolyongott Los Angeles utcáin. A 36 éves színésznő leintett egy sofőrt, elmagyarázta neki, hogy pszichotikus epizódja van, majd maga hívta a mentőket.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas hollywoodi színész, Joaquin Phoenix bátyja kimagasló tehetségként indult, ám már megrendítően fiatalon az alkohol és a kábítószer rabjává vált, függőségei pedig a szakadék felé sodorták.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Talán te is töprengtél már azon, mit kellene másképp csinálnod, hogy a sminked olyan sima és tökéletes hatást keltsen, akár egy filter. Jó hírünk van: ez nem lehetetlen!
Home&Design
Hálószobánk berendezése és dekorálása sosem egyszerű feladat, pláne, ha nagyon szűkös kis tér áll rendelkezésünkre.
Lifestyle
A Bika vigyázzon, mert bajba keverheti magát azzal, ha túl sok dologgal foglalkozik egyszerre. Napi horoszkóp!