Sztárok

Gaál Noémit felőrölte a stressz, a napi 4-5 órás alvások kizsigerelték a szervezetét: ezért intett búcsút a képernyőnek az időjós

A közkedvelt médiaszemélyiség ezúttal Palik László YouTube-csatornájának műsorában vallott arról, miért is távozott az ATV képernyőjéről.

Hat év után állt fel az ATV-től

Gaál Noémi még február végén jelentette be, hogy hat év után távozik az ATV-től. Az ország egyik kedvenc időjósa akkor a következőképpen indokolta döntését: "Az ATV-nél eltöltött évekért hálás vagyok, jó közösség tagja lehettem. Viszont nagyon nehéz időszak áll mögöttem, édesapám betegsége, majd elvesztése és az évek óta elmaradt pihenések miatt elfáradtam." A jeles médiaszemélyiség azóta több ízben, több platformon is meglepő nyíltsággal beszélt e jelentőségteljes váltás hátteréről. Az is kiderült, hogy az időjóst az ATV sem marasztalta. A híresség legutóbb Palik László YouTube-csatornájának Hová tűnt? című műsorában vendégeskedett, ahol újabb meglepő részleteket árult el arról, milyen okok is vezettek nagy port kavart felmondásához. A cikk a galériában folytatódik!

Gaál a YouTube-műsorban elmondta: néhány árulkodó jel már korábban is azt sugallta, hogy hosszabb távon immáron nem számítanak rá az ATV-nél, de kapóra is jött neki a távozás, mivel időszerűvé vált, hogy visszavegyen túlzottan intenzív munkatempójából.
Kattints a további képekért!

Hosszú ideje nem láthatjuk a tévéképernyőkön, pedig egykoron szinte mindennapos vendég volt a nappalinkban: Bombera Krisztina egy friss interjúban elárulta, hogyan telnek a napjai, mióta odahagyta a rivaldafényt egy kissé más típusú, de hasonlóan izgalmas munka kedvéért.

Leadfotó: Facebook / ATV

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.