Eljegyezték a Baywatch gyönyörű színésznőjét

A színésznő megindító szerelmi vallomást intézett vőlegényéhez az Instagramon.

Megkérte Alexandra Daddario kezét a kedvese

Alexandra Daddario amerikai színésznő neve a Percy Jackson-filmekből, A texasi láncfűrészes, a Törésvonal és a Baywatch filmekből lehet ismerős, de az is előfordulhat, hogy valaki összefutott vele Budapesten a nyár folyamán.

A gyönyörű híresség most azzal került a figyelem középpontjába, hogy egy év után eljegyezte őt a párja. A producerként tevékenykedő Andrew Formmal az HBO Fehér Lótusz című sorozatának készítése közben szövődött közöttük románc. Először ez év májusában vállalták fel a kapcsolatukat, amikor a színésznő oldalán megjelent róluk egy félreérthetetlen közös kép.

Daddario ezennel is az Instagramon adott hangot boldogságának. Az örömhírt bejelentő posztjában azt írja, Form a legcsodálatosabb férfi, akivel valaha találkozott, majd kedvese számos pozitív tulajdonságát is felsorolja, valamint említést tesz pár közös sztorijukról is. „Az ilyen szerelmekről születnek versek és Ed Sheeran-dalok. Andrew, te vagy életem legnyagobb szerelme. Nem is lehetnék szerencsésebb” – írja a színésznő.

Sok boldogságot kívánunk!

A 45 éves színész-énekes a közelmúltban vette feleségül szerelmét, Bata Évát. Amellett, hogy a nagy eseményt sokáig jótékony homály fedte, a lánykérés részleteiről sem tudhatott sokat a publikum. Most azonban megtört a jég, és Bereczki - aki egyébként ritkán nyilatkozik magánéletéről - beavatta a részletekbe a közönséget.

Leadfotó: 123rf

Oldalak