Ő most Amerika legfelkapottabb színésznője, aki nem csak tehetséges, de gyönyörű is

Alexandra Daddario nevével még csak most kezd ismerkedni a világ, Amerika azonban már nagyon jól tudja, ki is ő, és mennyire tehetséges.

Nemrég hazánkban járt

Alexandra Daddarióban minden megvan, ami a hollywoodi álomgyár igényeit kielégíti: gyönyörű, tehetséges és még mindig csak 35 éves. Az olasz, ír, angol és cseh felmenőkkel is rendelkező amerikai színésznő New Yorkban látta meg a napvilágot egy ügyvéd anya és egy ügyész apa idősebbik lányaként. Egy húga és egy öccse is van, akik mindketten színészek, így a tehetség úgy tűnik, öröklődött a családban. Alexandrának viszonylag könnyen indultak a kezdetek, saját elmondása alapján is minden lehetősége, na meg persze anyagi háttere megvolt ahhoz, hogy színésznő lehessen, aminek gondolata 11 éves korában kezdte el foglalkoztatni őt. Legismertebb szerepei a Villámtolvaj, A texasi láncfűrészes, a Törésvonal, illetve a Baywatch című filmekben voltak, jelenleg pedig A Fehér Lótusz című sorozatban is feltűnik. Na de tehetségén kívül alakja és szépsége mellett sem lehet elmenni szó nélkül – galériánkban mutatjuk, hogy néz ki az a színésznő, akiért most egész Amerika rajong!

Alexandrának egyáltalán nincs oka panaszra, ami külsejét illeti: természetes arc, gyönyörű szemek, remek kisugárzás és bomba test.
Kattints a további képekért!

Hamarosan három gyermeknek ad életet Rúzsa Magdi, ezért úgy döntött, visszavonul a színpadtól – legalábbis egy kis időre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak