Sztárok

Újabb tragédia történt Alec Baldwinnal: a színész teljesen összetört, közleményben jelentette be a szomorú hírt

A színész tavaly ősszel azzal került a címlapokra, hogy a Rust című westernfilm forgatásán halálos kimenetelű balesetet okozott – Alec Baldwin körül azóta sem csillapodnak a kedélyek az üggyel kapcsolatban, most azonban egy családi tragédia is beárnyékolja mindennapjait.

Szörnyű baleset

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, 2021. október 21-én súlyos baleset történt a Rust című film forgatásán: Alec Baldwin kezében elsült egy kellékfegyver, melynek következtében meghalt a produkció vezető operatőre, Halyna Hutchins, a rendező pedig megsérült. A 64 éves színész Új-Mexikóban okozta a borzalmas balesetet – bár a meglőtt Halynát azonnal kórházba szállították mentőhelikopterrel, a nő életét sajnos már nem tudták megmenteni. Alec az eset után teljesen összetört, természetesen megviselték őt a történtek, azonban állítása szerint ő valójában nem húzta meg a kellékfegyver elsütőbillentyűjét: „Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire. Soha. Valaki éles lőszert tett a fegyverbe, egy lőszert, amelynek nem lett volna szabad ott lenni a helyszínen” – hangoztatta egy tévéinterjúban a hollywoodi sztár, aki most egy újabb közleményt adott ki, ám ezúttal nem az esettel kapcsolatban.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!