Alec Baldwin-ügy: túléli a színész házassága a megpróbáltatásokat?

Alec Baldwin élete egy csapásra megváltozott, és sajnos nem jó értelemben. A Rust című film forgatásán bekövetkezett tragédia óta a színész csak árnyéka egykori önmagának, s félő, hogy a vállára nehezedő teher a házasságára is rányomja a bélyeget.

Leterítette a gyász

Október óta mindenki a Rust című westernfilm új-mexikói forgatásáról beszél: Alec Baldwin kezében elsült egy kellékfegyver, ennek következtében életét vesztette a produkció vezetőoperatőre, a 42 éves Halyna Hutchins, Joel Souza rendező pedig megsérült: a fiatal filmest férjén, és kilencéves kisfián kívül rengetegen gyászolják. A megrázó eset részletei a mai napig tisztázatlanok, ugyanis számos egymásnak ellentmondó információ került már napvilágra – legutóbb például a korábbi hírekkel ellentétben kiderült, hogy Mamie Mitchell, a film naplóvezetőjének állítása szerint a forgatókönyvben nem is szerepelt olyan jelenet, melyben Baldwinnak – vagy bárki másnak – el kellene sütnie a fegyvert. Mivel Baldwin nemcsak a film főszereplője, hanem az egyik producere is, őt terheli a felelősség mindazért, ami a forgatáson történik: az ügyből akár gondatlanságból elkövetett emberölés is lehet, s amennyiben elítélik, Baldwin 18 hónap szabadságvesztéssel is büntethető. Nem csoda hát, hogy a színész összeroppant a történtek súlya alatt, ráadásul azt beszélik, felesége borzasztóan aggódik a mentális állapota miatt. Vajon veszélyben forog a házasságuk? Hogyan élik meg a gyermekeik a történteket? Van esély a továbblépésre? Olvass tovább a galériánkban!

A kínzó bűntudat, fájdalom, kétségbeesés és szorongás súlyos teherként nehezedik a színészre, aki a tragédia óta lemondta az összes szereplését, s családjával New Yorkból ideiglenesen átköltözött az ország északi részén található Vermont állam egyik kisvárosába. Felesége, Hilaria Baldwin mindenben támogatja a szerelmét, miközben szörnyen aggódik érte: a filmsztárt felemészti Halyna halála, a gyász miatt pedig nem tud rendesen aludni. Felesége mindeközben tehetetlenül nézi, ahogy egyre inkább befelé fordul, így az sem kizárt, hogy a történtek miatt poszttraumás stressz alakult ki nála.
Kattints a további képekért!

Tragikus baleset történt Alec Baldwin westernfilmjének forgatása közben, azonban a történelem során nem ez volt az első ilyen eset.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak