Sztárok

Az egész világ a lábai előtt hever: ő lesz a jövő Madonnája?

A tinisztárok esetében mindig benne van a pakliban, hogy a túl hamar jött siker, pénz és hírnév miatt pár éven belül kiégnek, alkohol- és drogfüggők lesznek, majd szép csendben eltűnnek a süllyesztőben. Néha azonban jön egy-egy gyöngyszem, akik bebizonyítják: igazi popsztárnak születtek. Ilyen például a jövő Madonnájaként emlegetett amerikai énekesnő is, aki évek óta a toplisták királynője, pedig még csak 20 éves lesz.

Mitől lesz valaki szupersztár?

A világ tele van jobbnál jobb női előadókkal, akik örökre beírták magukat a popszakma történelmébe: elég csak Jennifer Lopez, Beyoncé, Araina Grande, Lady Gaga vagy Dua Lipa nevét megemlíteni – bár nyilvánvalóan még hosszan folytathatnánk a felsorolást, most csak néhányat emeltünk ki a legfényesebben ragyogó csillagok közül. Ezek a világsztárok olyan rendkívüli karriert futottak be az évek során, amelyről a legtöbben csak álmodni mernek: milliós rajongótábor, teltházas gigakoncertek, luxusvillák és álomnyaralások, látványos videoklippek, no meg persze olykor befigyel egy-egy főszerep valamilyen nagy költségvetésű, kasszasiker filmben is. Aki kellően tehetséges, karizmatikus, meg tudja szólítani a közönségét, képes követni a trendet, miközben mindig akad valamilyen egyedi ötlete, gond nélkül elnyeri az emberek szívét, és – hacsak nem keveredik valamilyen megdöbbentő botrányba – a kudarctól sem kell tartania. Persze ma, a XXI. században szinte bárkiből lehet már sztár, köszönhetően a közösségi oldalaknak, no meg a YouTube-nak, ám az önjelölt celebritások közül csak nagyon kevesen tudnak a felszínen maradni hosszú távon. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk az Egyesült Államok egyik legújabb, szemtelenül fiatal csillagát, Olivia Rodrigót, akinek egy csapásra sikerült meghódítania a fél világot – azt pedig már mondanunk sem kell, hogy jó úton halad a szupersztárság felé vezető úton. Galériánkban most egy olyan világhírű énekesnőről olvashatsz, aki a jövő hónapban még mindig csak 20 szál gyertyát fúj majd el a születésnapi tortájáról, miközben a 62. Grammy-gálán ő lett az első női előadó, aki mind a négy fő kategóriában díjat nyert. Kattints a részletekért!

Billie Eilish zene iránti rajongása már egészen kiskorában kialakult: mindössze 11 éves volt, amikor az idősebb testvére, Finneas O'Connell hatására először elkezdett saját dalokat írni. 2015-ben felvette az Ocean Eyes című dalát, amelyet kezdetben Finneas írt a zenekarához – a szerzemény debütáló kislemezeként jelent meg a SoundCloud alkalmazásban 2016-ban. A zene már akkor nagy népszerűségnek örvendett, a 13 éves Eilisht pedig arra ösztönözte, hogy újabb és újabb dalokkal rukkoljon elő.
Kattints a további képekért!

Te tudod, kiről van szó, aki elbitorolta a trónt a legtehetségesebb magyar énekesnőnek tartott Rúzsa Magditól, akiért egy ország rajong? Cikkünkből kiderül!

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...