Megrázó részletek: ezek voltak a fiatal operatőrnő utolsó szavai, mielőtt Alec Baldwin lelőtte

A 42 éves operatőrnő utolsó szavait egy hangtechnikus rögzítette a tragédia pillanatában.

Halyna Hutchins halála az egész világot megrázta

Mint ismert, nemrég szörnyű tragédia történt a Rust című westernfilm forgatásán: az ismert amerikai színész, Alec Baldwin kezében elsült egy kellékfegyver, ennek következtében életét vesztette a produkció vezetőoperatőre, a 42 éves Halyna Hutchins, Joel Souza rendező pedig megsérült. Időközben kiderült, hogy a fegyverfelelős, Dave Halls, aki Alec Baldwin kezébe adta a pisztolyt, már korábban is súlyos hibákat vétett: egy 2019-es forgatáson sem követte a fegyverekkel és pirotechnikai eszközökkel kapcsolatos biztonsági előírásokat, emiatt panaszt nyújtottak be ellene. S bár a baleset nem volt szándékos, mégis valakinek az életébe került. A felfoghatatlan esemény bejárta a nemzetközi sajtót, s még hetekkel a tragédia után is mindenki erről beszél: egyre több információ lát napvilágot arról, hogy pontosan mi is történt a végzetes pillanatban, most pedig az is kiderült, mik voltak az operatőr utolsó szavai, miután a 63 éves színész lelőtte. Kattints tovább a galériánkra!

Serge Svetnoy, a Rust című film technikusa a napokban a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, melyen több stábtag jelenlétében látható Alec Baldwin és a tragikus körülmények között elhunyt operatőrnő, sapkában és fejhallgatóval a fején – a fotó pillanatában épp egy jelenetre készültek az új-mexikói farmon felépített templomban. Svetnoy röviden hozzáfűzte, a felvételen Halyna egyik utolsó pillanatát örökítette meg, azt azonban nem árulta el, hogy pontosan mennyivel a tragédia előtt készítette a fotót.
Kattints a további képekért!

Tragikus baleset történt Alec Baldwin westernfilmjének forgatása közben, azonban a történelem során nem ez volt az első ilyen eset.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak