Sztárok

Felismered őket? Így néztek ki az Agymenők sztárjai, mielőtt híresek lettek – fotók

Cikkünkben mutatunk néhány fotót, amin láthatod, hogyan is néztek ki pontosan az Agymenők sztárjai, mielőtt befutottak színészekké váltak.

Milliók szívébe lopták be magukat

Az Agymenők 2007-ben debütált a képernyőn, és nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is óriási népszerűségre tett szert – a széria összesen 12 évadot élt meg, ez idő alatt pedig a kulcskarakterek, azaz Sheldon, Leonard, Penny, Raj, Howard, Amy és Bernadette az életünk részévé váltak. A történet négy kockáról szól, akik bár a tudomány világában és a maguk szakterületén igazi zseniknek számítanak, a hétköznapi életben, a társas interakciókban, no meg a romantikus kapcsolatokban mind csődöt mondanak – a női karaktereknek köszönhetően azonban epizódról epizódra sikerül kiszakadniuk a saját valóságukból. A szeretnivaló tudósok és a barátnőik rengeteget formálódtak az évek alatt, így sokan talán fel sem ismernék őket a régi fotóik alapján. Galériánkban megmutatjuk, hogyan festettek a főszereplők jóval azelőtt, hogy híresek lettek:

Sheldon Cooper (Jim Parsons)
Kattints a további képekért!

Ma már szinte lehetetlen elképzelni a Jóbarátokat az eredeti szereplőgárda nélkül, éppen ezért megdöbbentő, hogy kis híján más színészek és színésznők alakították a fő karaktereket.

Leadfotó: Facebook/ The Big Bang Theory
Forrás: Bright Side

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.