Gondoltad volna? Íme 8 sztár, akiknek teljesen más az eredeti neve

Lehet, hogy nem is tudtad, de Laura Jeanne, Katheryn Hudson és Amanda Leigh manapság a leghíresebb színésznők és énekesek - de éppenséggel teljesen más néven váltak népszerűvé. Egyes sztárok beceneveket, rövidítéseket, vagy éppen másy kereszt-, illetve vezetéknevet használtak karrierjük idusán. Hoztunk most 8 sztárt, akik nem a jelenlegi nevükön lettek anyakönyvezve, íme!

Durva névváltoztatások

Katy Perry - Katheryn Hudson

Katheryn Katy Hudson néven kezdte karrierjét, de mivel nem akarta, hogy összetévesszék Kate Hudson színésznővel, így a művésznévként anyja leánykori nevét a „Perry-t” vette fel.

Michael Caine - Maurice Micklewhite

A brit ikonnak tartott Michael Cane nem mindig ezen a néven volt ismert. Először felvette a Michael White nevet, amely a vezetéknevéből származott, de mivel már volt más Michael White regisztrálva, 1954-ben úgy döntött, hogy Michael Caine néven indul el a hírességek útján. Hamar felismerte, hogy eredeti nevével, a Michael Joseph Micklewhite Jr.-ral nem lehet sikeres színészi pályát befutni, így felvette a Michael Caine művésznevet a nagy sikerű Zendülés a Caine hadihajón (The Caine Mutiny) című film kapcsán.

Mandy Moore - Amanda Leigh Moore

Amanda csak a hatodik zenei albumán használta az eredeti nevét, amely Amanda Leigh, ám évekkel korábban híressé vált, becenevével, a Mandy-vel.

Julianne Moore - Julie Anne Smith

Mivel már volt Julie Smith és Julie Anne Smith, így Julianne úgy döntött, hogy összekapcsolja a két keresztnevét, és apja második nevét a Moore-t használja majd. A mindennapokban és a magánéletében viszont azt mondja, hogy még mindig a Julie-ra hallgat.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2