Sztárok

7 jelölést kapott a filmje, mégsem hívták meg az Oscar-gálára - így reagált a színésznő

A Steven Spielberg féle West Side Story nem kevesebb, mint 7 jelölést zsebelt be az idei Oscar-gálán, amik közül várhatóan többet is díjra vált. A főszereplőt alakító Rachel Zegler mégsem kapott meghívást az eseményre.

Kiakadtak a rajongók

Sokkolta a követőit Rachel Zegler, színésznő - akit a Steven Spielberg által rendezett West Side Story női főszereplőjeként láthattunk a filmvásznon - miután kiderült, hogy bár 7 Oscar-díjra is jelölték a filmet, a színésznőt "elfelejtették meghívni" a március 27-én tartandó gálára. A kínos szituáció egy komment kapcsán bukott ki, amelyben egy rajongó arról érdeklődött, vajon milyen estélyiben fog megjelenni Zegler az eseményen, mire ő így reagált:

"Nem hívtak meg, így melegítőnadrág és a barátom felsője."

A kijelentését hatalmas felháborodás követte, a rajongói nem értik, hogyan fordulhat elő olyan, hogy egy díjvárományos film főszereplője nem kap meghívást a gálára.

"Nem tudom srácok, mindent megpróbáltam, de úgy tűnik ez nem jön össze. A kanapémról fogok szurkolni a filmnek, de nagyon büszke vagyok arra a fáradhatatlan munkára, amit 3 éve hoztunk össze. Remélem utolsó pillanatban még csoda történik és személyesen ünnepelhetem a sikert, de hé, ilyen az élet néha, gondolom. Köszönöm a sokkot és a felháborodást, én is csalódott vagyok. De minden oké, nagyon büszke vagyok a filmünkre" - írta a színésznő, aki később Twitter posztban köszönte meg a támogatást a rajongóknak, és igyekezett lecsillapítani az indulatokat, majd közölte, hogy jobb, ha most lerakja a mobilját egy ideig.

Az idei Oscar-gálát újra élőben, a megszokott helyszínen tartják, ugyanakkor a lassan csituló járványhelyzet miatt kevesebb vendéget várnak. A stúdiók maghatározott számú jegyet kapnak, amivel szabadon rendelkezhetnek - így fordulhatott elő, hogy a Disney-nél nem került fel a meghívottak listájára a legjobbfilm-jelölt mozijuk női főszereplője. Valószínűleg rájuk utalt Zegler, amikor utolsó pillanatos csodáról írt, hiszen a stúdió még alakíthatja úgy a jegyeket, hogy végül Rachel is kapjon meghívást - írja a 24.hu. A West Side Story a legesélyesebbek között van a legjobb női mellékszereplő kategóriában, Ariana DeBose kapott jelölést, és ha nyer, ő lesz a második latina színésznő a történelemben, aki Oscart nyer.

Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben, Kuvaitban, Bahreinben, Ománban és Katarban is betiltották a filmet.

Leadfotó: MTI Fotóbank, Fotók: instagram.com/rachelzegler

Oldalak

Sztárok
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...