Sztárok

Megnősül Hollywood legkapósabb agglegénye: ez a csinos színésznő csavarta el Tom Hiddleston fejét

Nősülésre adja a fejét Tom Hiddleston. A nők bálványa és szintén színész szerelme egy közös darab kapcsán találkoztak három évvel ezelőtt, legutóbbi nyilvános megjelenésükkor pedig mindenkinek szemet szúrt egy csillogó eljegyzési gyűrű.

Tom Hiddleston eljegyezte barátnőjét

​Kétségtelen, hogy Tom Hiddlestonért döglenek a női rajongók, akik sokáig reménykedhettek abban, hogy epekedésük tárgya szabad préda. A Thor-filmekből ismert Loki megformálójának ugyanis nem szokása nagydobra verni a magánélete részleteit, pláne nem azt, hogy éppen kivel randizik. Minden bizonnyal kemény lecke volt számára, amikor 2016-ban rövid, ámde igencsak viharos és nagy médiafigyelmet kapó románcba keveredett a popdíva Taylor Swifttel. A kérészéletű kapcsolat után Hiddleston inkább a titkolózás taktikáját választotta, egészen tavaly szeptemberig, amikor is a Tony-díjátadó gálán először mutatkozott együtt szintén szakmabeli párjával, Zawe Ashtonnal, akit legtöbben A szolgálólány meséje című sikersorozatból ismerhetnek, de hamarosan ő is csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, ugyanis szerepet kapott a Marvel kapitány második részében.

A 41 éves brit szívtipró és a 37 éves színésznő 2019-ben ismerkedtek meg a Betrayal című Broadway-darab kapcsán, melyben házaspárt alakítottak. Nem tudni pontosan, hogy a munkakapcsolatból mikor lett szerelem, annyi azonban bizonyos: a páros immár jegyben jár! A Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjátadóján nemcsak hogy kéz a kézben jelentek meg, de ezalkalommal egy gyönyörű gyémántgyűrűvel vonták magukra a figyelmet, ami Ashton ujján csillogott. A CNN azóta hivatalosan megerősítette, hogy megtörtént a lánykérés.

Az egykori hollywoodi álompár hosszú idő után a szerelem fővárosában, Párizsban talált egymásra a legfrissebb hírek szerint. Rajongóik régóta drukkolnak nekik, de vajon mi lehet az igazság?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.