Sztárok

Itt hagytak bennünket: Sztárok, akiket 2017-ben veszítettünk el örökre

Idén is többektől búcsúzunk.

1. Som Lajos

Som Lajos 1947. október 1-én született Budapesten. A magyar zenész, basszusgitáros Révész Sándorral együtt a Piramis együttes meghatározó tagja volt. 2017. október 30-án még a saját lábán sétálgatott a Péterfy Sándor Kórházban, ebéd után azonban leállt a keringése, melynek következtében életét vesztette. Som hosszas betegeskedés után 70 évesen hunyt el.

2. Aradszky László

Az 1935-ös születésű Aradszky László magyar énekes slágereivel az 1960-as években vált a magyar tánczene egyik legnépszerűbb előadójává. Aradszky-t felesége minden előzetes árulkodó jel nélkül október 8-án a televízió előtt holtan találta. A 82 évesen is aktív táncdalénekest két fellépése között ragadta magával a halál.

3. Hugh Hefner

Az 1926-ban született Hugh Marston Hefner amerikai sajtómágnás szeptember 28-án szívmegállás következtében kialakult légzési elégtelenség miatt hunyt el. A Playboy magazin atyjánál később további vizsgálatok vérmérgezést is kimutattak. A 91 éves Hefnert utolsó kívánsága szerint Marilyn Monroe mellett helyezték örök nyugalomra.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.