Sztárok

Meglepő, hogy összejöttek? Ők az év új magyar sztárpárjai - Fotók

Ők találtak egymásra 2017-ben.

1. Nádai Anikó és Aurelio

A különös páros az Anikó show készítése során szeretett egymásba, ahol Aurelio is munkát kapott. A jég akkor tört meg, mikor a 28 éves Nádai Anikó édesanyja durrdefektet kapott, Aurelio pedig egyből a lány segítségére sietett, és a helyszínre vitte. Anikó szerint a villalakó valójában egy magas érzelmi intelligenciával megáldott férfi, aki rendkívül kedves és érzékeny. Néhány könyvet azért fog még neki venni, hogy a szókincse is fejlettebb legyen.

2. Nyári Dia és Kovács Dániel

A 23 éves Nyári Dia és az MTVA sportriportere, Kovács Dániel idén megtalálták a szerelmet egymás oldalán. A pár egy hónap után már össze is bútorozott, hisz munkájuk miatt egyedül az esti órákat tudják együtt tölteni. Dia korábbi lakótársának Kiss Ramónának így új lakás után kellett néznie, de kettejük együttélése egyébként is átmeneti állapot volt.

3. Kiss Ramóna és Lékai Máté

A 33 éves Kiss Ramónára a kézilabdázó Lékai Máté személyében talált rá a szerelem. Rami és a magyar kézilabda-válogatott csillaga februárban mutatkoztak először együtt a nyilvánosság előtt, azóta pedig már több közös fotót is posztoltak. Míg a színésznő munkája miatt Budapesten él, Máté Veszprémben játszik. Ez azonban kicsit sem lassított a dolgokon: Máté már el is jegyezte gyönyörű barátnőjét!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...