20 éves a Szívek szállodája! Így néznek ki ma a sorozat szereplői - Galéria

Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseit alakító színészek és színésznők alaposan megváltoztak mára.

Húsz éve megunhatatlanok a Gilmore-lányok

A dramedy, vagyis a komédia és a dráma tévés műfajának koronázatlan királynője lehetne a Szívek szállodája, vagyis a Gilmore Girls. Az amerikai televíziós sorozat 2000. október 5-én debütált a képernyőkön és azóta óriási siker lett világszerte. Összesen hét évadot élt meg, utolsó része 2007. május 20-án került adásba. A történet két főhőse anya és lánya, Lorelai és Rory Gilmore egy connecticuti kitalált kisvárosban, Stars Hollowban élnek, sokszor furcsa és humoros karakterekkel körülvéve. Történeteiken keresztül jobban megérthetjük a legtöbb embert foglalkoztató témákat, úgy mint a családi problémákat, barátságot, szerelmet vagy éppen a generációs és társadalmi különbségek okozta konfliktusokat.

A sorozatból egyértelműen három színésznő, a két főszereplő, Lauren Graham és Alexis Bledel, valamint egy mellékszereplő, Melissa McCarthy emelkedtek ki, akiknek csattanós dialógusait még ma is sokan tudják fejből idézni. Szinte hihetetlen, de a sorozat indulás óta már eltelt 20 év, és bizony nagyon megváltoztak mára az egykori karakterek.

Lapozd fel a galériát!

Lauren Graham 33 éves volt a sorozat indulásakor, Alexis Bledel pedig 19. A sziporkázó humorú anya-lánya páros így festett a 2000-es évek elején.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - ReDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!