Vörösboros forró csoki - Tökéletes innivaló a jéghideg napokra
Gondoltad volna, hogy milyen remek kombinációt alkot a vörösbor és a forró csoki? Érdemes kipróbálni, egyszerűen mennyei! Máris mutatjuk a receptjét!
Hozzávalók
- 1 és 1/2 csésze tej
- 1 csésze vörösbor (Cabernet Sauvignon)
- 1/3 csésze aprított étcsokoládé
Hozzávalók
Közepes lángon egy tálban melegítsük fel a tejet és olvasszuk fel benne a csokoládédarabokat. Folyamatosan kevergessük, míg szép krémes állaga nem lesz. Ekkor öntsük hozzá a vörösbort, majd 1-2 percen belül öntsük ki az italt bögrékbe. A tetejét tejszínhabbal díszíthetjük.
Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!