Recept

Meglepő tények: 10 főzési szokás, amiről nem tudtad, hogy veszélyes is lehet

Érdemes megfigyelni konyhai szokásainkat, és felhagyni néhány káros dologgal.

Csak óvatosan!

Az otthoni főzésnek számos előnye van, a kutatások pedig azt sugallják, hogy a házi készítésű ételeket az emberek szívesebben fogyasztják, mint az előre elkészített vagy étteremben vásárolt fogásokat. Az otthon főzött ételeknek ezenkívül előnye az is, hogy pontosan tudjuk, mi is van egy-egy főételben vagy levesben, így ezek a fogások kielégítik az összes étrendbeli szükségletünket, és olyan tápanyagokkal látnak el minket, amelyekre valójában szükségünk van, mesterségesen hozzáadott alkotóelemek nélkül. Nagyon fontos azonban bizonyos szabályok betartása annak érdekében, hogy az ételek tényleg egészségesek legyenek, és biztonságosan tudjuk őket fogyasztani. A következő oldalon eláruljuk, mik azok a főzési szokások, amelyekről az emberek többsége nem is tudja, hogy valójában mennyire veszélyesek lehetnek szervezetünkre nézve.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.