Vegán kakaós piskóta

Próbáld ki a következő vegán receptet, melynek alapanyagai maximálisan természetes eredetűek, elkészítése pedig végtelenül könnyű. Mindezt tojás, tej és ízfokozók nélkül.

Hozzávalók (4 főre)

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    30 dkg liszt (tönköly fehér)
  • 25 dkg cukor (nád)
  • 6 ek. kakaó
  • 0,5 dl olaj (kukorica csíra)
  • 2 ek. ecet (fehér, balzsam ecet, alma ecet)
  • 3 dl víz vagy szójatej
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 tk. szódabikarbóna

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverjük és 180 fokon megsütjük. Önmagában is nagyon finom, de lehet tölteni a teljes kihűlés után. A tészta édes, a fanyar gyümölcsös krémek jól illenek hozzá. Torta formában sütve, tortának is kiváló alap piskóta.

Forrás és fotók: Napsugár Életház

Oldalak

Szólj hozzá Te is!